Konsept iPhone 6 ve iPhone 6C ile Tanışın!

Konsept iPhone 6 ve iPhone 6C ile Tanışın! - Webnolojist
Apple'ın önümüzdeki ürünleri olan iPhone neslinin devamı niteliğindeki akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6C için SET Solution tarafından konsept videolar hazırlanmış. Ne kadar başarılı olsa da iPhone 6 ve iPhone 6C bu konsept videolardaki gibi olmayacak.

iPhone 6 inceliğiyle ön plana çıkarak iPhone Air adını almış. Diğer iPhone 6C ise Colour değil Curve anlamında kullanılmış. Son zamanlarda yeni teknoloji esnek kıvrılabilir ekranlı Samsung Galaxy Round ve LG G Flex gibi telefonlardan etkilenmişe benziyor.

iPhone Air

iPhone Air üst kısmı 1.5 mm, alt kısmı 3 mm inceliğinde ve enine kenardan bir diğer kenara kadar cam ekran olarak tasarlanmış. İşte konsept iPhone 6'nın videosu;


iPhone 6C

iPhone 6C söylediğimiz gibi Colour değil Curve anlamında kullanılmış. iPhone 5C gibi renkli seçeneklerle karşımıza çıkan konsept iPhone 6C'nin arka kısmı düz ön kısmı LG G Flex gibi belirgin bir şekilde eğri ekran olarak tasarlanmış. İşte konsept iPhone 6C'nin videosu;


Videolar her ne kadar etkileyici olsa da önümüzdeki iPhone serisinde bu  özelliklerin gerçekleşmesini beklememiz biraz fazla iyimser düşünmeyi gerektirir. Yine de belli olmaz belki de Apple bu konseptteki özelliklerin bir kaçı ile bize sürpriz yapabilir.

"Konsept iPhone 6 ve iPhone 6c ile Tanışın!" hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.
Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.