Telefonunuza Android 4.4 KitKat Ne Zaman Gelecek?


Google'ın Android işletim sistemi güncellemesi olan Android 4.4 KitKat'ı yayınladığını sizlere geçtiğimiz günlerde getirdiği yenilikleriyle beraber detaylı bir şekilde duyurmuştuk. Habere ulaşmak için buraya tıklayın. Android kullanıcılarını sevindiren bu haber beraberinde akıllara "Android 4.4 KitKat güncellemesi benim telefonuma ne zaman gelecek?" sorusunu getirdi. İşte sorunun cevabı;

Telefonunuza Android 4.4 KitKat Ne Zaman Gelecek? - Webnolojist

Google Nexus
Nexus 5 piyasa Android 4.4 KitKat ile birlikte sunuluyor. Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 cihazları içinde bir kaç hafta içerisinde çıkması bekleniyor. Ancak Google'ın Samsung ile ortak yapımı Samsung Galaxy Nexus 4 içerisindeki donanımsal bileşen yüzünden malesef Android 4.4 KitKat güncellemesine yükseltilemeyecek.

Samsung
Galaxy S4 ve Note 3 önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak. Diğer modelleri Galaxy S4 Mini, Galaxy S3, Note 2 gibi modelleri de 2014'ün Ocak ayında füncellemeyi alacak gibi gözüküyor.

HTC
HTC One Google Edition, önümüzdeki bir hafta içinde güncellemeyi almış olacak. Diğer HTC One ve One türevleri için Android 4.4 KitKat dağıtımı Ocak 2014 itibariyle başlayacak.

Sony
Sony; Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra ve Xperia Z1 modellerine Android 4.4 KitKat güncellemesini sunacak. Sony, bu cihazlardaa Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini atlayacak. Yani bu cihazlar Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini es geçerek en geç 2013 yılının Aralık ayında Android 4.4 KitKat güncellemesine kavuşacak.

LG
LG'yi, Nexus 5'in donanım üretici olarak göz önüne aldığımızda LG'nin bir çok modeline Android 4.4 KitKat sürümünün gelebileceğini söyleyebiliriz. Ancak şu an için sadece G2'nin 2013 yılının Aralık ayında güncellemeyi alması bekleniyor.

Motorola
Efsanevi markanın şu an için sadece tek bir modeli Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak. O modelide tabiki Moto X. 2013 yılının sonuna doğru güncellemeyi alacağı belirtiliyor.

Telefonuna güncelleme alamayacaklar ise hiç üzülmesinler. Root ve Custom Rom'larla geliştirici toplulukları tarafından hazırlanmış en son güncellemeleri edinebilirler.

Telefonunuza Android 4.4 KitKat Ne Zaman Gelecek? konusu hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.