Playstation 4 Satışa Çıktı! Peki Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?


Sony, efsaneleşen oyun konsolunun dördüncüsü olan Playstation 415 Kasım Cuma günü 399 dolardan satışa sundu. Avrupa'da ise 29 Kasım'da satışa sunulacak.

İlk 24 Saatte 1 Milyon Satış!

Sony, 15 Kasım Cuma günü Kuzey Amerika'da satışa sunulan Playstation 4 oyun konsolunun ilk 24 saatte 1 milyon adet satışa ulaştığını duyurdu. Ancak bu 1 milyona ön siparişlerin dahil edilip edilmediği açıklanmadı.

Sony CEO'su Andrew House yaptığı açıklamada; "Kuzey Amerika'da satışlar çok iyi gidiyor. 29 Kasım'da da Avrupa ve Latin Amerika'da satışlara başlayacağız. Heyecanla bekliyoruz." dedi.

13 Kasım'da Türkiye'de Satışa Sunulacak!

Sony Türkiye Ürün Müdürü Mustafa Yiğit, yaptığı açıklamada Playstation 4'ün Türkiye'de 13 Kasım Cuma günü satışa sunulacağını belirtti.

Türkiye'de ise Playstation 4'ün 1,399 TL'den satışa sunulacağı belirtildi.

Sony Playstation 4'ün Özellikleri


Çoğunlukla siyah tonlara sahip oyun konsolu 275x53x305 mm ebatlarında şık bir tasarıma sahip. Konsol, 8 Jaguar çekirdeğine sahip AMD işlemci ve 1.84TFLOPS işlem gücüne sahip yeni nesil Radeon grafik birimiyle sunuluyor. 8 GB GDDRS bellek, HDMI, optik çıkış, 2 adet USB 3.0 girişi, 1 adet AUX girişi ve 500 GB HDD'ye sahip.

Ayrıca Playstation 3 oyunlarının Playstation 4 üzerinde çalışmayacak ancak bazı oyunlarda düşük ücret karşılığında dijital yükseltme sistemi uygulanacağını belirtmekte fayda var.

Playstation 4 hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.

Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.