Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android)

Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android) - Webnolojist

Bazen Instagram'da fotoğraflara yakından bakmak, incelemek isteyebilirsiniz. Bu çok normal olsa da Instagram buna izin vermiyor. Ancak size göstereceğimiz iki yol sayesinde Instagram üzerindeki fotoğraflara zoom (yakınlaştırma) yapabileceksiniz.

iPhone için Birinci Yol: Erişebilirlik Ayarları

iPhone, herhangi bir uygulama veya ekran üzerinde yakınlaştırma yapmanızı sağlayan bir ayar özelliğine sahip. Bu özelliği kullanmak için Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Görüş ve Zoom'u (Yakınlaştırma'yı) etkinleştirin.

Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android) - Webnolojist

Bundan sonra Instagram veya herhangi bir uygulama, ekran üzerinde üç parmağınızla aynı anda çift defa dokunarak ekranı yakınlaştırabilir, tekrar üç parmakla çift defa dokunarak uzaklaştırabilirsiniz. Yakınlaştırma düzeyini üç parmakla çift dokunup parmaklarınızı dışa ya da içe doğru sürükleyerek değiştirebilirsiniz.

Android için Birinci Yol: InstaChat Uygulaması

Android için iPhone'daki gibi bir özellik yok. Bu yüzden Google Play'den InstaChat adlı programı yükleyerek Instagram kullanıcılarıyla hem mesajlaşabilir hemde fotoğraflarını dilediğiniz gibi tam ekranda görüp zoom (yakınlaştırma) yapabilirsiniz.

Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android) - Webnolojist

InstaChat uygulamasını indirmek için tıklayınız.

iPhone ve Android için İkinci Yol: Ekran Görüntüsü (Screenshot)
Bu yol hem iPhone hem de Android'li cihazlar için ortak, basit bir çözüm olan ekran görüntüsü almak. Bunun için yapmanız gereken iki türlü cihazda da "Home" ve "Tuş Kilidi" tuşlarına aynı anda basmak. Ardından galeriye kaydedilen ekran görüntüsünden dilediğiniz gibi yakınlaştırma yapabilirsiniz.

Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android) - WebnolojistInstagram'da Fotoğraflara Zoom Yapmanın İki Yolu (iPhone/Android) - Webnolojist

"Instagram'da Fotoğraflara Zoom Yapma" hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.
Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.