GTA San Andreas Aralık'ta iOS, Android ve Windows Phone'da!

GTA San Andreas Aralık'ta iOS, Android ve Windows Phone'da! - Webnolojist

Rockstar Games tarafından GTA III ve GTA Vice City 10. yıllarını doldurduklarında mobil platformlara sunulmuştu. Rockstar Games gelecek ay, yani Aralık ayında GTA San Andreas'ı da iOS, Android ve Windows Phone platformlarında yayınlayacağını duyurdu.

Mobil platformlarda şüphesiz en çok dikkat çeken oyun olacak GTA San Andreas'ın çok tutulacağı tahmin ediliyor. Bunun sebepleri olarak ise orjinal konsol oyunlarının kalitesinde bir oyun deneyimi sunacak olması. Hatta mobil sürüm için fazladan grafik iyileştirmesi yapıldığı belirtildi.



San Andreas'ın iyi görünümlü versiyonu olarak mobil cihazlara gelecek oyunda dinamik ve ayrıntılı gölgeler, zenginleştirilmiş renk paleti, yeni geliştirilmiş karakterler ve araç modelleri yer alacak. Yani Playstation 2'deki sürümünden daha iyi bir şekilde mobil pazara sunulacak.

Ayrıca GTA San Andreas oyun keyfini telefonunuza bağlayacağınız oyun koluyla ikiye katlayabilirsiniz. iOS 7 de Nvidia Shield, Made for iOS, Logitech PoweShell ve Moga Ace Power oyun kolları desteklerken Android telefon kullanıcıları tüm oyun kollarını sadece ufak bir dönüştürücüyle telefonlarına bağlayabilmekte.

"GTA San Andreas Aralık'ta iOS, Android ve Windows Phone'da!" hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.
Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.