Android Galeri Senkronizasyon Sorunu (Facebook, Picasa) - Nasıl Yapılır?

Android Galeri Senkronizasyon Sorunu (Facebook, Picasa) - Nasıl Yapılır? - Webnolojist 
Akıllı telefonunuza Google, Facebook gibi hesaplarınızı eklediğiniz zaman bu hesaplar barındırdıkları fotoğraf, rehber, maildökümanları telefonunuza senkronize eder. Bunun sonucunda bazı istenmeyen durumlar oluşabilir. Bunların en bilineni Galeri Senkronizasyonu'dur. Hemen hemen Facebook ve Google kullanıcılarının hepsi akıllı telefonlarının galerilerinde beliren Facebook, Google gibi hesaplarına ait fotoğrafları kaldırmak ister. Ancak bu o kadar da kolay bir işlem değil.

Bu da bize "Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırmak için sunulmadı mı?" sorusunu akıllara getiriyor. Cevabı; Evet. Ancak bazen basit problemleri çözmek bile zaman alıcı ve uğraştırıcı olabiliyor.

Bu yüzden Webnolojist ekibi olarak sizlere kolaylık sağlamak amacıyla "Android Galeri Senkronizasyon Sorunu" adında videolu anlatım hazırladık. Video da Facebook ve Google hesaplarınıza girerek nasıl galeri senkronizasyonunu devre dışı bırakacağınızı ve ardından galerideki Facebook ve Picasa albümlerinizi silebileceğinizi göreceksiniz.

Android Galeri Senkronizasyon Sorunu (Facebook, Picasa) - Nasıl Yapılır?



Android Galeri Senkronizasyon Sorunu (Facebook, Picasa) - Nasıl Yapılır? konusu hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.
Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.