Mindie Nedir? Nasıl Kullanılır?

Mindie Nedir? Nasıl Kullanılır? - Webnolojist

Kısaca anlatmak gerekirse videolarınıza müzik ekleyerek paylaşma olanağı sağlayan bir sosyal platform. Vine'ın müzikli versiyonu da denebilir.

Mindie, arka fonda istenilen şarkıyı seçerek sizlere video çekme imkanı sunuyor. Böylece kendi kısa filmlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Tasarımı ve renkleriyle gayet başarılı olan uygulama Grégoire Henrion tarafından Ekim ayında kuruldu. Sadece iki ay içerisinde patlama yaşadı ve bir çok ünlüyü kullanıcı kitlesine kattı. Bunlardan bazıları Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey ve ünlü oyuncu Ashton Kutcher.

Mindie Nedir? Nasıl Kullanılır? - Webnolojist

Kliplerde kullanılan müzikler isimleriyle belirtiliyor. Böylece bilmediğiniz şarkıları da öğrenmiş oluyorsunuz. Ayrıca Mindie, iTunes üzerinden müzikleri alıyor. Bu da çok geniş bir arşive sahip olduğunu gösteriyor ancak asıl önemli soru müziklerin telif hakklarını ihlal edip etmediği. Cevabı ise hayır çünkü Mindie'de kullandığınız müziklerin telif hakkı gerektiren asgari sürenin altında olması. Ayrıca kullanıcı kliplerde gördüğü müziği indirmek istediğinde iTunes'a yönlendiriliyor ve satın alma işlemi gerçekleştirildiğinde Mindie'de komisyonunu almış oluyor.

Sadece Apple ürünleri için sunulan Mindie uygulamasını ücretsiz indirmek için burayı tıklayın.

"Mindie Nedir? Nasıl Kullanılır?" hakkındaki görüşleriniz ve sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.
Bu yayın Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.